Terschelling 26 december

Jaarlijks verrassend wandelevenement op 2e Kerstdag

Wij nodigen u voor de 16e keer uit voor de traditionele wandeltocht op Tweede Kerstdag: voor jong en oud een feest om te wandelen met aansluitend een supergezellige Kerst wandel-nazit.  
De Kerstwandeltocht voert u dit jaar 10 km lang over speciaal voor u gekozen paden.

Wij zijn heel blij dat ook dit jaar “ Barrevoet” en René de Beer de wandeling extra luister zullen bijzetten en de versnaperingen verzorgt door de “Bessenschuur”, “Waddenfood” en “Jumbo”  zullen onderweg zeker goed smaken.
“Theater Compagnie Barrevoet” laat zich dit jaar inspireren door het gedachtengoed van Franciscus van Assisi. Samen met jongeren van de Jeugdtheateropleiding leidt de groep de wandelaars naar een plaats van eenvoud, bezinning en plezier. Liefde voor de aarde en alles wat daarop leeft, staat centraal in dit theatrale intermezzo.  
De tocht gaat zo veel mogelijk via droge paden, maar bij nat weer moet er wellicht op enkele plekken een plas gepasseerd worden. Wind- en indien nodig waterdichte kleding en laarzen of schoeisel zijn daarom aan te raden.

Dit jaar kunt u ter afsluiting van deze winterwandeling genieten van een gezellige nazit.
“Westcord ApartHotel Boschrijck” zorgt voor de sfeer met winterse aankleding van terras, knapperende kampvuurtjes en muziek met DJ Piet de Fries.
Ook de schaapjes zullen dit jaar niet ontbreken. Buiten rond het vuur of behaaglijk binnen kunt u nagenieten met drankjes en hapjes, die ruim voldoende verkrijgbaar zijn.

Bij de finish krijgt u het unieke deelnemerscertificaat, ontworpen door de Terschellingse kunstenaar Frans Schot.
Om de dag helemaal compleet te maken is er bij Hotel “Boschrijck” een gezellig Winterfeest met lekker eten, drinken en muziek van DJ Piet de Fries!
Ook niet-wandelaars zijn vanaf 14:00 uur van harte welkom op dit Winterfeest.

Start: 10:30 – 13:30 uur “Westcord ApartHotel Boschrijck”, Sportlaan, West-Terschelling.
Bij de start ontvangt u een kaart met route.  
Kaartjes kosten € 8,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen tussen 6 en 15 jaar.
Voorverkoop bij “ Waddenchic” in Midsland en online via de VVV.
Honden mogen mee aan de lijn. De tocht is minder geschikt voor kinderwagens.

Voor meer informatie: kerstwandeltocht-terschelling.nl